Motorrijders ook tijdens Pasen op de Posbank

Foto: Studio Rheden

RHEDEN  – Afgelopen weekend klaagden veel mensen over overlast door motoren op de Posbank bij Rheden. De motorrijders zouden zich niet aan de geldende regels tegen het verspreiden van het coronavirus houden. Toch neemt Rheden in het paasweekend geen maatregelen. De Posbank wordt niet afgesloten voor motorrijders.

Meer controles
In het paasweekend gaan politie, natuurmonumenten en boa’s wel extra surveilleren in het nationaal park Veluwezoom en dus ook op en rond de Posbank. Mocht er een niet wenselijke situatie ontstaan dan kan het gebied snel afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer.

Burgemeester Carol van Eert roept wel nogmaals op zoveel mogelijk thuis te blijven in het paasweekend. Carol van Eert: “Ga een blokje om voor een frisse neus en geniet van het voorjaar. Hou je verder aan de regels die het kabinet heeft afgekondigd: vraag niet meer dan 3 mensen op bezoek en hou 1,5 m afstand van andere mensen.”

Foto: Studio Rheden