Gratis reclame voor lokale ondernemers op tv

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Ondernemers kunnen elk duwtje in de rug goed gebruiken om weer op gang te komen. Daarom biedt RTL Nederland sinds 11 mei gratis reclamezendtijd aan kleine en middelgrote ondernemers. En daar haken ook lokale ondermers uit Rheden op in.

De actie heet: ‘Nederland gaat weer open.’ Het gratis open reclameblok wordt dagelijks uitgezonden tussen 18.00 uur en 24.00 uur bij RTL 4, en tussen 19.00 en 23.00 uur bij RTL 5, 7, 8 en RTL Z.

Dat is natuurlijk ook goed nieuws voor ondernemers in de gemeente Rheden.

In een kort filmpje laat u uw onderneming zien; u vertelt hoe uw onderneming weer open gaat, en hoe uw klanten in deze tijd veilig van dienst bent. Uw laat klanten weten dat u er nog bent, en dat u voor ze klaar staat.

Er is maar één probleem. Hoe komt u aan een filmpje? Er zijn aan de actie van RTL een aantal voorwaarden verbonden; zo mag een filmpje maximaal 30 seconden duren. En het belangrijkste, alleen een selectie van de mooiste, origineelste of meest ontroerende inzendingen wordt uitgezonden.

Red Baron Media uit Dieren, het bedrijf achter TheothorneTV, sprint hier op in. Het maakt tegen een sterk gereduceerd tarief van 250 euro een plan, een opname, een voormontage en een eindmontage.

Thijo van Beek: “Samen bekijken we wat u in beeld wil brengen en hoe dat het beste kan. We adviseren u en helpen bij iedere stap. We gebruiken daarbij professionele apparatuur en software. Het eindresultaat is een filmpje dat klaar is voor uitzending. En mocht uw film niet door RTL worden geselecteerd en uitgezonden dan heeft u nog steeds een mooie clip voor promotie op uw website of social media.”