IVN maakt route app voor Oost-Veluwezoom

Foto: Jannie de Jong / IVN

REGIO – IVN-afdeling Oost Veluwezoom heeft speciaal voor deze regio een speciale (gratis) app gemaakt voor iedereen die graag wil wandelen of fietsen in de Veluwezoom. De routes bevinden zich binnen het gebied van de Oost-Veluwezoom, dat loopt van Rozendaal tot aan Dieren.

Routes in heel Nederland
Daarnaast bevat de app voor heel Nederland fiets- en wandelroutes. De routes zijn gemaakt door IVN-vrijwilligers van lokale IVN-afdelingen. Zij kennen de bijzondere verhalen en de mooie plekken in de buurt. De app bevat al ruim 230 wandelingen en fietsroutes.

Gratis downloaden
De IVN Route app is gratis te downloaden in de AppStore of PlayStore. Nadat de route is gedownload kun je deze offline gebruiken. Wilt u meer informatie over de IVN-afdeling Oost-Veluwezoom, kijk dan hier.