Bibliotheken in gemeente Rheden weer open op 1 juli

Foto: bibliotheek Dieren

REGIO – Alle vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom zijn vanaf 1 juli weer open. Op de gebruikelijke dagen en tijden, van voordat corona onze maatschappij kwam ontregelen. Dus: geen aangepaste openingstijden meer; wel hygiënemaatregelen en anderhalve meter afstand houden.

Leden kunnen zelf weer boeken komen uitzoeken, terugbrengen en/of reserveringen komen ophalen, gebruik maken van de computers of deelnemen aan een activiteit.

Per locatie is er een maximum aantal bezoekers vastgesteld, zodat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar en de medewerkers kan houden. Mensen die verkouden of grieperig zijn, mogen de bibliotheek niet bezoeken. Het blijkt niet meer nodig om teruggebrachte boeken ‘in quarantaine’ te plaatsen.