Kapper Gazi uit Dieren is leukste kapper van Gelderland

Foto: Kapper Gazi

DIEREN – Kapper Gazi uit Dieren heeft de Verkiezing van de Leukste Kapper gewonnen in Gelderland. In onze provincie deden maar liefst 109 deelnemende zzp kappers mee.

Kapper Gazi, gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 61 in Dieren, is pas drie jaar geleden begonnen met knippen. Het is gestart als een hobby waarbij hij alleen vrienden en familie knipte. Uiteindelijk maakte hij er zijn beroep van.

Emre Tuyluce: “Ik vond het zó leuk dat ik ervoor ben gegaan om er mijn beroep van te maken en dit is de beste beslissing ooit geweest. Ik zag deze verkiezing voorbij komen en ik dacht, ik móet hieraan meedoen. Ik ben erg trots op wat ik bereikt heb!”

De verkiezing heeft online plaatsgevonden i.v.m. met de corona maatregelen. Presentatrice Kim Kotter reikte de prijs uit.

Bekijk hier de prijsuitreiking