Ellecomse schrijfster Tamara Onos presenteert boek in de Bibliotheek

Foto: Pixabay

DIEREN – De Ellecomse schrijfster Tamara Onos presenteert op dinsdagavond 7 juli haar nieuwste boek: ‘Hoe zit dat nou? Zin en onzin over alledaagse gevaren’. Over welke dingen moet je je druk maken en over welke niet? De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur gratis in de Bibliotheek Dieren én online bij te wonen.

Tijdens de bijeenkomst geven drie experts met hun korte presentaties een inkijkje in de onderwerpen die ook in het boek aan de orde komen en voice-over-actrice Machteld van der Gaag leest een aantal korte, luchtige stukken uit het boek voor.

Fedor Gassner, bioloog en tekenexpert, vertelt over het kleine beestje dat volop rondspringt in onze leefomgeving. Janneke Bazelmans, milieujurist, campaigner en auteur gaat in op de vraag hoe we mensenrechtenschendingen door bedrijven in productieketens wereldwijd kunnen voorkomen. En Johan Timmerman, epidemioloog en arbeidshygiënist, vertelt over de belangrijke functies van de huid, op factoren die de huid kunnen beschadigen en wat je kunt doen om dit te voorkomen. In beide gevallen is het noodzakelijk om je van tevoren aan te melden.