Acht inwoners uit Rheden ontvangen Koninklijke onderscheiding

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Burgemeester Carol van Eert reikt op vrijdag 3 juli aan acht inwoners uit de gemeente Rheden de versierselen uit die horen bij een Koninklijke onderscheiding. Vanwege de Corona-uitbraak werden ze al eerder in april en mei telefonisch uitgereikt. Toen mochten er geen bijeenkomsten en evenementen plaatsvinden.

Dit zal nu bij de mensen thuis gebeuren, natuurlijk op aangepaste wijze, namelijk op 1,5 meter afstand.

Dit zijn de inwoners uit de gemeente Rheden die een onderscheiding krijgen: Theo Hennekes uit Dieren, Wilda Hennekes-Stroker uit Dieren, Raymond Aleven uit Dieren, (Albertie) Lubbers-Vreeman uit Dieren, Jannetje Vreugdenhil-Cats uit Dieren, Gerritje Dorland-Aartsen uit Velp, Kitty Vollenberg-de Ruijter uit Velp en Bart van Meer uit Velp.