Stichting Rhevak organiseert ook in 2020 een kinderbouwdorp

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

RHEDEN – Stichting Rhevak is van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus te vinden bij de Kanovijver in Rheden. De formule is elk jaar hetzelfde: met je vrienden in een week tijd de meest grote en gave hut bouwen.

Het thema van het kinderbouwdorp in 2020 is de Safari. Op maandagmorgen wordt het eerste hout al uitgedeeld en binnen een paar uur staan vaak de eerste geraamtes van hutten al op het terrein van Rhevak.

Rhevak is er dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is het programma tot 13.00 uur. Net als voorgaande jaren wordt het voor de kinderen afgesloten met een groot Rhevakvuur. Alle basisschoolkinderen uit Rheden en omgeving kunnen zich weer inschrijven voor deze editie.