Culinaire theatershow De Grote Familieshow bij Studio26

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio26 organiseert deze zomer de Grote Familieshow – Het Mini-sterie van Fantastische Zaken. Dit is een interactieve en wervelende theatershow met een culinair randje, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun hele familie.

Kinderen staan iedere zaterdag centraal in deze familievoorstelling en worden actief betrokken. Het Mini-sterie van Fantastische zaken is een theatershow met energieke en grappige karakters en leuke liedjes, waar kinderen als vanzelf onderdeel van de show worden.

Tijdens de show zit je met je gezelschap geheel coronaproof aan tafel en krijg je naast dans, theater en zelfs luchtacrobatiek ook een aantal culinaire verrassingen geserveerd, bereid door een patissier van een bekend tweesterrenrestaurant. Kaarten reserveren kan via www.studio26.nl/familieshow.