Postbode dumpt honderden poststukken achter een flat

Postbode dumpt honderden poststukken in een tuin. Foto: Studio Rheden

VELP – In Velp zijn vele honderden brie­ven en andere poststukken niet in de brievenbus bezorgd, maar achter een flat gedumpt. Een postbezorger van PostNL had waarschijnlijk geen zin meer de post in de brievenbussen te stoppen.

Er zijn honderden brieven gevonden. Dat leverde twee vuilniszakken post van 25 kilo per stuk op. Tussen de post zaten brieven van de Rabobank, ING, UWV, RDW en veel blauwe enveloppen van de belasting. Het gaat om poststukken van onder meer de Schonenbergsingel en de Bergweg in Velp.

Een woordvoerder van PostNL laat weten: “Het is vreselijk dat dit is gebeurd. We gaan een onderzoek instellen en eventueel maatregelen treffen. En natuurlijk gaan we proberen de post alsnog bij de mensen thuis af te leveren.”

Foto: Studio Rheden

Door: Mediapartner Studio Rheden – Redactie