Lichaam gevonden in plas Giesbeek

Foto: Patrick Apenhorst / Persbureau Heitink

REGIO – In de Valeplas aan de overkant van de IJssel tussen Rheden en De Steeg is donderdagavond een lichaam gevonden. In de omgeving van de Rhedense Veerweg in Giesbeek is een zoekactie naar de vermiste Bert Burger (58) uit Arnhem aan de gang, maar het is nog niet bekend of het om hem gaat.

Sinds maandag zijn tientallen politieagenten en veteranen bezig met zoekacties. Langs de Valeplas werd eerder een fiets gevonden die van de vermiste Burger uit Arnhem is. De man wordt sinds vorige week donderdag vermist.

De politie bevestigt dat er een lichaam is aangetroffen, maar kan nog niet bevestigen of het om Bert Burger gaat.

Update
Het lichaam dat donderdagavond werd gevonden in de Valeplas in Giesbeek, is van de vermiste Bert Burger uit Arnhem. Dat bevestigt de politie vrijdag. Volgens een politiewoordvoerster gaat het niet om een misdrijf en is het onderzoek nu afgerond.