Zomerschrijfwedstrijd met de Schrijfjuffers bij de Bibliotheek Veluwezoom

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – De Bibliotheek Veluwezoom daagt iedereen uit om deze zomer mee te doen aan een schrijfwedstrijd. Ben je al een ervaren schrijver of wil je uitzoeken of je schrijftalent hebt? Doe dan ook mee. iedereen krijgt tips en ondersteuning van de Schrijfjuffers Tamara Onos, Barbara Sevenstern en Antoinette Kalkman, alle drie succesvolle vrouwenthrillerschrijfsters.

Via het YouTubekanaal van de Bibliotheek Veluwezoom delen de Schrijfjuffers hun 10 gouden tips om iedereen te helpen.

En op donderdagavond 30 juli is er een spreekuur in de Bibliotheek Dieren, waar iedereen de Schrijfjuffers alles kunnen vragen over het schrijversvak. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl.