Hele wijk uit Dieren wint cadeaukaarten bij Postcode Loterij

Foto: Roy Beusker

DIEREN – Een hele wijk (postcodegebied 6952) in Dieren valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

De Postcode Loterij zo ook een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Dieren verschillende cadeaukaarten uitkiezen of de prijs doneren aan de voedselbank. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.