Repair Café Dieren gaat in augustus weer open

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Repair cafe in Dieren gaat weer open. Op zaterdag 8 augustus is iedereen weer welkom van 14.00 en 15.45 uur. Dan staan de vrijwilligers weer klaar om te helpen bij de reparatie of om een reparatie voor u te verrichten.

Heeft u een apparaat in de kast dat u niet wilt weggooien, omdat u eraan gehecht bent, maar dat niet meer werkt? Wilt u kleding korter maken? Kom dan met uw spullen naar het Repair Cafe.

In het Repair Cafe kunnen mensen allerlei goederen aanbieden voor reparatie en ook kleding voor herstel- en vermaak werkzaamheden.

Het Repair Cafe is er elke 2e zaterdag van de maand in De Oase aan het Ericaplein 1 in Dieren van 14.00 tot 15.45 uur. Kijk hier voor actuele informatie. En natuurlijk elke 4e donderdag van de maand van 19 tot 21 uur.