Filmhuis Dieren krijgt opnieuw onderdak in Theothorne

Foto: Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren heeft een nieuwe ruimte gevonden in Dieren. Daarmee is het voortbestaan van het filmhuis in Dieren weer gegarandeerd voor de komende jaren. Het filmhuis heeft opnieuw een plek gevonden in schouwburg Theothorne in Dieren.

De vrijwilligers van het Filmhuis kunnen nu weer aan de slag om schouwburg Theothorne weer geschikt te maken voor filmvertoningen nadat Maurice Vloed, de vorige uitbater van Theothorne, stopte op 1 april.

Afgelopen donderdag hebben Els Janssen Steenberg, voorzitter van Filmhuis Dieren en Claudia Reusink, exploitant van Theothorne de handtekening gezet onder de nieuwe huur- en samenwerkingsovereenkomst.

Els Janssen Steenberg: “We starten zo snel mogelijk met de herstelwerkzaamheden, zodat we in het najaar weer films kunnen vertonen aan ons publiek. Zij hebben ons al lang genoeg moeten missen.”.