Kindervoorstelling Roodkapje in Openluchttheater de Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL – In openluchttheater de Pinkenberg op de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal is op woensdag 19 augustus de voorstelling Roodkapje te zien. De voorstelling van 45 minuten, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, wordt twee keer gespeeld, om 14:00 uur en 16:00 uur.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen. Ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. voor 10 euro. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.depinkenberg.nl.