OERRR Natuur fotograferen met smartphone of tablet

Foto: Martin Slijper

RHEDEN – Kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders/begeleiders) kunnen op zondag 6 september bij bezoekerscentrumVeluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Ouders en kinderen kunnen een kaartje kopen via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het Bezoekerscentrum.

Fotograferen
Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst. Zeker als je graag foto’s buiten in de natuur maakt. Altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan naar Bezoekerscentrum Veluwezoom. Als je geen smartphone hebt mag je ook een tablet meenemen.

Basis (natuur)fotografie
Hoe breng je het onderwerp (dier of plant) zo in beeld dat het ook een mooie, creatieve, gebalanceerde en/of interessante foto wordt? Er zijn een aantal gouden regels in de fotografie die je kunt toepassen om een ‘goede’ compositie te bereiken.