Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – De tuin en het park bij kasteel Rosendael zijn in de regio en ver daarbuiten bekend om de prachtige rozentuin, de bedriegertjes, schelpengalerij en slingerende paden. Het park en de tuin zijn bewerkelijk in het onderhoud. En kasteel Rosendael zoekt daarom vrijwilligers om de tuin te onderhouden.

Gelukkig ondersteunt een groep vrijwilligers op woensdag de vaste medewerkers. Zij snoeien, schoffelen, ruimen blad en takken op en doen schoonmaakklusjes. Werken in park Rosendael betekent buiten bezig zijn in een prachtige omgeving met een gezellig vrijwilligersteam.

De hovenier van landgoed Rosendael komt graag in contact met mensen die zich mogelijk willen aansluiten bij de vrijwilligersgroep. Dit kan via www.glk.nl/vrijwilliger.