Bewoners Dieren-West richten samen online platform op

Foto: StudioRheden

DIEREN – Bewoners van de wijk Dieren-West – ten noorden van de spoorlijn en westelijk van de Harderwijkerweg – hebben sinds kort een nieuw platvorm. Via de website www.Dieren-West.nl kunnen de bewoners samen standpunten bepalen, activiteiten organiseren en met elkaar in contact komen.

Het doel is het stimuleren en in stand houden van een sociale, veilige en prettige woonwijk. Onderwerpen zoals energieneutraal maken van de wijk, overlast beteugelen, groenvoorzieningen, herinrichting etc etc worden ook op www.Dieren-west.nl besproken.

Ook de werkgroep Dieren Duurzaam West (DDW) is daar terug te vinden. De werkgroep DDW, al actief sinds eind 2016, wil bevorderen dat de overgang naar het gebruik van duurzame energie in de wijk Dieren-West naar tevredenheid van zoveel mogelijk bewoners verloopt.