Velpsch maal maakt Hollandse maaltijd in Buurthuis de Poort

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – Samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong of oud, het maakt niet uit. Samen eten is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen. Het heerlijke eten wordt door bewoners van Velp gemaakt voor de bewoners van Velp. Samen eten kan weer op woensdag 16 september om 17.30 uur

Dit keer wordt het een Hollandse maaltijd. Als voorgerecht is er een een kommetje Runderbouillon en het hoofdgerecht is witlof met ham en kaas uit de oven met gebakken aardappeltje en een schnitzel.

Bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, kan iedereen tot de maandag voorafgaand aan het Velpsch Maal aanmelden om 12 uur aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. De kosten zijn wel verhoogd van 4,50 naar 5 euro. Kijk voor meer info op Buurthuisdepoort.nl.