Bibliotheek Veluwezoom wordt een afhaalbieb

Foto: bibliotheek Dieren

DIEREN – – Alle Bibliotheken in Nederland zijn 2 weken gesloten, maar materialen afhalen is wel toegestaan. Daarom heeft de Bibliotheek Veluwezoom de afhaalbieb opnieuw in het leven geroepen. Via de website van de Bibliotheek (of telefonisch) bestel je eenvoudig een boekenpakket, en die haal je op een afgesproken dag en tijdstip op.

De afhaalbieb is geopend in Dieren en Velp op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Er zijn steeds tijdvakken van een uur en alles gaat geheel volgens de coronarichtlijnen. Maar de jeugd bibliotheek in Rheden is van 5 tot 19 november gesloten.

Een boekenpakket bestellen en afhalen is voor leden van de bibliotheek gratis. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb.

Daarnaast kunnen leden die aan huis gebonden zijn, gebruikmaken van de service ‘Bibliotheek aan huis’. Vrijwilligers zoeken in overleg boeken en andere materialen uit, brengen ze bij je thuis en halen ze weer op.