Vragen over ziektekostenverzekering? FormulierenHulp Rheden helpt

Foto: Pixabay

REGIO – Wie in Nederland woont of werkt, moet een basisverzekering voor zorgkosten afsluiten. Verwacht u komend jaar zorg nodig te hebben dat niet onder de zorgbasisverzekering valt? FormulierenHulp Rheden kan u helpen.

Of overweegt u over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Het overstappen naar een andere zorgverzekering dient voor 31 december 2020 geregeld te zijn.

Kom tijdig naar de FormulierenHulp Rheden van van vrijwilligersorganisatie Humanitas op een van de drie inloopspreekuren. Een afspraak maken is niet nodig en hulp is gratis. Neem wel uw huidige zorgverzekeringspolis en of brieven mee.

Ook helpen zij bij het invullen van andere formulieren en het begrijpelijk maken van moeilijke brieven. Er is een computer aanwezig om samen formulieren digitaal in te vullen of aan te vragen. FormulierenHulp Rheden is hier te vinden.

Iedere maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren.
Iedere woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
Iedere donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.