Brandweervrijwilligers Dieren rukken uit voor terpentinelucht

Brandweervrijwilligers Dieren rukken uit voor terpentinelucht Foto: Studio Rheden

DIEREN – Brandweervrijwilligers uit Dieren zijn vrijdagavond gealarmeerd voor een terpentinelucht aan de Eduard van Beinumlaan in Dieren. Deze lucht werd onder andere in de kruipruimte van twee woningen waargenomen. Ook in het riool was de geur duidelijk waar te nemen.

Meteen daarna heeft de brandweer besloten met behulp van onze twee tankautospuiten het riool van de straat door te spelen met water. Na enkele uurten spoelen was de terpentine lucht helemaal verdwenen en konden de brandweervrijwilligers weer terug naar de brandweerkazerne.

Het bericht Brandweervrijwilligers Dieren rukken uit voor terpentinelucht verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden