Rheden krijgt een nieuwe Pumptrack

Rheden krijgt een nieuwe Pumptrack Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De Zuidflank in Rheden krijgt deze zomer, achter de voetbal- en korfbalvelden, een nieuwe sportvoorziening in de vorm van een ‘Pumptrack’. Dit is een mix van een BMX- en crossbaan waar BMX-fietsers, skateborders, skaters en mountainbikers gebruik van kunnen maken.

De Pumptrack bestaat uit een parcours van heuvels en bochten die elkaar ritmisch opvolgen en waar de sporters door ‘te pumpen’ snelheid kunnen maken.

De één doet er een full-body work-out, voor de ander is het een prachtige plek om te stunten en trucs uit te voeren. Het wordt een openbare sportplek voor alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen kunnen kosteloos terecht. De werkzaamheden starten in april. De pumptrack wordt 140 meter lang en krijgt een oppervlakte van 900 m2.

Het bericht Rheden krijgt een nieuwe Pumptrack verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden