Woning beschoten in Dieren, dader gevlucht

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

DIEREN – De politie is afgelopen zondag opgeroepen voor een schietpartij bij een woning aan de Vingerhoed in Dieren. Hier is een woning beschoten.

Even voor 15:30 uur kwam de melding bij de alarmcentrale binnen, waarna de politie met meerdere voertuigen ter plaatse kwam. Nadat de politie ter plaatse was gekomen, werd er in de omgeving gezocht naar de dader. Ook werd er hiervoor een burgernet actie ingezet met de oproep om uit te kijken naar de dader.

De politiewoordvoerder meldde maandag dat de dader daadwerkelijk een woning heeft beschoten. Het zou volgens de woordvoerder gaan om een incident in de relationele sfeer. De verdachte is nog niet aangehouden, ondanks de actie van burgernet. Ook het vuurwapen is nog niet aangetroffen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink