Avondvierdaagse Dieren komt met plaatselijk alternatief

Avondvierdaagse Dieren komt met plaatselijk alternatief Foto: Avondvierdaagse Rheden

DIEREN – De organisatie van de Stichting Avondvierdaagse Dieren heeft besloten om van 17 mei tot en met 20 mei 2021 geen gewone avondvierdaagse te organiseren. Er zijn vijf routes die individueel of als groepje gelopen kunnen worden tussen 1 mei en 30 juni 2021.

Normaal kunnen er afstanden gelopen worden van 5 of 10 km. Dit jaar worden er routes aan toegevoegd van 7,5 en 12,5 en 15 km.

Door in totaal 20 routes te maken hopen zij mee te werken aan een betere spreiding van de drukte in de bosgebieden. Met de korte routes hopen zij ook ouders tegemoet te komen die met kinderen niet zo ver kunnen lopen. Alle routes hebben als centraal start en eindpunt het Ericaplein ter hoogte van De Oase.

Velp en Rozendaal
De avondvierdaagse in Velp en Rozendaal is dit jaar van 15 tot en met 18 juni. Daar is het de bedoeling dat wandelaars, met hun eigen gezin, gaan lopen met een app. Als je de vier dagen hebt uitgelopen, krijg je ook een medaille, zo meldt de organisatie.

Door: Mediapartner Studio Rheden