Anne Bruger uit Rheden ontvangt Koninklijke onderscheiding

Anne Bruger uit Rheden ontvangt Koninklijke onderscheiding Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert reikte afgelopen donderdag (1 april) een Koninklijke onderscheiding uit aan de Anne Bruger. Hij werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd in verband met de coronamaatregelen uitgereikt bij de heer Bruger thuis.

Deze onderscheiding wordt verleend aan iemand die zich lange tijd persoonlijk verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij.

Anna Bruger is een duizendpoot. Bruger is al 30 jaar lid van de vrijwillige brandweer. Ook zit hij sinds 1972 bij het Rhedens Fanfare Corps en vanaf 1985 is hij actief bij Carnavalsvereniging de Heiknüüters. En daarnaast is hij onder andere ook nog bestuurslid bij Het Rhedens Maal.

Daarnaast reikte burgemeester Carol van Eert later deze dag ook nog een Koninklijke Erepenning uit aan de Velpse Pluimvee- en Sierduivenvereniging ‘Het Nuthoen’ vanwege van het 100-jarig bestaan van de vereniging.

 

 

 

 

Het bericht Anne Bruger uit Rheden ontvangt Koninklijke onderscheiding verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden