Thomassen Mannenkoor trekt de stekker eruit

Thomassen Mannenkoor trekt de stekker eruit Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het Thomassen Mannenkoor heeft besloten de stekker eruit te trekken. De laatste vijf jaar heeft het koor via diverse acties geprobeerd om vooral jonge mannen enthousiast te maken om te zingen in Rhedens koor. Dit is niet gelukt.

Voorzitter Louis Schennink: “Het Thomassen Mannenkoor verloor de laatste vijf jaar 40 procent van alle leden. En dit niet verdeeld over de vier zangstemmen, zodat de koorbalans waar het Thomassen Mannenkoor zo bekend om stond, in onbalans geraakte.”

Daarom heeft het bestuur besloten om het koor vanaf vrijdag te ontbinden, ze zagen geen andere mogelijkheid meer.

Het bericht Thomassen Mannenkoor trekt de stekker eruit verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden