Gezocht: redacteur bij streekomroep Studio Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Heb je altijd al interesse gehad in wat er allemaal in de gemeente Rheden gebeurd en wil je je vrijwillig inzetten voor de lokale omroep in jouw buurt? Als nieuwsredacteur van Studio Rheden ben je bezig met het verzamelen en verwerken van nieuws. Voor het vergaren van nieuws maak je onder andere gebruik van internet / e-mail etc.

Verder leg je contact met personen of instanties over zaken die nieuwswaardig kunnen zijn. Je gaat op pad met fototoestel, pen en papier en schrijft artikelen voor www.StudioRheden.nl.

Heb je een beetje affiniteit met het nieuws uit Rheden en de regio? Kun je werken met de computer (e-mail, internet, enz.) en ben je een paar uurtjes per week beschikbaar? Dan moet je zeker even reageren.

De techniek van Studio Rheden maakt het mogelijk om de werkzaamheden te doen direct vanuit huis, mits je daar de beschikking hebt over een computer met internetverbinding.

Het betreft vrijwilligerswerk dat, op basis van interesse, hobby of maatschappelijke belangstelling, in de vrije tijd wordt uitgevoerd. Denk niet, dat kan of durf ik niet. Ga deze uitdaging gewoon aan, het is echt leuk om te doen. De omroep zorgt voor een interne opleiding, mail ons voor een vrijblijvend gesprek: redactie@studioRheden.nl.