Boeken- en kunstmarkt op landgoed Middachten

Boeken- en kunstmarkt op landgoed Middachten Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Op Landgoed Middachten in De Steeg wordt op zondag 4 juli een een Boeken-en kunstmarkt georganiseerd in combinatie met een vlooienmarkt. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 60 stands aanwezig zijn. De stands zijn te vinden op de lanen buiten de tuin en gratis toegankelijk.

Op deze markt staan kramen met brocante, antiek, kunst, boeken, life style artikelen en vintage. De tuinen en de Oranjerie van Middachten zijn geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Het Kasteel Middachten is vanwege de corona maatregelen nog gesloten. De markt wordt op zondag 8 augustus nog een keer georganiseerd.

Het bericht Boeken- en kunstmarkt op landgoed Middachten verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden