Prikken zonder afspraak in Dieren en Velp

Foto: Studio Rheden

VELP/DIEREN – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen zich zonder afspraak laten vaccineren. Een speciale bus van de GGD staat vier dagen lang in Velp en Dieren. 

De prikbus staat op 11 en 18 augustus op het Ericaplein in Dieren en op 14 en 19 augustus op het Churchillplein in Velp. Inwoners ouder dan 18 jaar kunnen tussen 9.00 uur en 17.30 uur zonder afspraak terecht op beide locaties. Zij moeten wel een ID-kaart of paspoort en een mondkapje meenemen.

Bij de bus wordt geprikt met het Janssenvaccin, zodat iedereen die langskomt in een keer klaar is. Naast het halen van een prik is het ook mogelijk om informatie te krijgen over corona en vaccineren. Verder kan er een afspraak gemaakt worden voor een prik op een andere locatie, bijvoorbeeld als iemand een ander vaccin wil of voor kinderen onder 18 jaar.