Vrouw door brandweer uit auto gehaald in uiterwaarden Velp

Vrouw door brandweer uit auto gehaald in uiterwaarden Velp Foto: Studio Rheden

VELP – Zaterdagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt om een vrouw uit een auto te bevrijden. De auto raakte van de weg op de Lathumse Veerweg in de uiterwaarden bij Velp.

Rond 20:45 uur werden de brandweer, politie en ambulance met spoed richting het incident gestuurd. Ter plaatse bleek er een auto van de weg te zijn geraakt, deze kwam in de berm tot stilstand. De mannelijke bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen. De bijrijder, een vrouw, is door de brandweer uit haar benarde positie bevrijdt.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Er raakte niemand gewond. Vermoedelijk heeft de bestuurder op leeftijd geen geldig rijbewijs meer, de politie onderzoekt dit. Het voertuig raakte beschadigd en zou worden afgesleept door een berger.

 

Het bericht Vrouw door brandweer uit auto gehaald in uiterwaarden Velp verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden