Dit jaar alleen huttenbouwdorpen in Rheden en Dieren

Dit jaar alleen huttenbouwdorpen in Rheden en Dieren Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

RHEDEN – De huttenbouwweek komt er weer aan. Dit jaar worden ze alleen in Rheden en Dieren gehouden. Velp slaat dit jaar even over. Tijdens deze week kunnen kinderen tot en met 12 jaar met hun vrienden hutten bouwen met planken, spijkers en een hamer.

RHEDEN
Rhevak wordt dit jaar gehouden van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus, dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur op het Rhevak-terrein bij de Kanovijver. Vrijdag is het programma tot 13.00 uur met ’s avonds het Rhevak vuur voor de kinderen als afsluiting. Het thema van Rhevak 2021 voor kinderen uit Rheden, de Steeg en Ellecom is ‘Ridders van de kromme spijker’.

Dieren
De huttenbouwweek in Dieren is dit jaar van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september. Inschrijven bij Madierodam kan tot en met zaterdag 28 augustus op het terrein aan de Admiraal Helfrichlaan 95 in Dieren.

Velp
De Bouwburg in Velp heeft dit jaar besloten dat het huttenbouwdorp niet doorgaat. Er was te veel onduidelijkheid over vergunningen, gebruik van het terrein en de corona-regels.

Door: Mediapartner Studio Rheden