Natuurmonumenten organiseert ‘rustgevende wandeling’

Natuurmonumenten organiseert ‘rustgevende wandeling’ Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert komende week een ‘rustgevende wandeling’ over de Veluwezoom. De twee uur durende wandeling start bij Koepel de Kaap op vrijdag 3 september.

Natuurmonumenten: “Natuurmonumenten wil met deze excursie het verhaal van natuur maakt gezond vertellen. Natuur helpt namelijk bij vermindering van stress en versterkt het immuunsysteem. Dit is geen zweverige wandeling.”

De wandeling, alleen bedoeld voor volwassenen, tussen 09.30 en 11.30 uur start vanaf de parkeerplaats bij restaurant Koepel de Kaap aan de Beekhuizenseweg 2 in Rheden. Aanmelden kan via de website: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Het bericht Natuurmonumenten organiseert ‘rustgevende wandeling’ verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden