Zaterdag in Rhedens Magazine: Velp viert vrijheid met exposities en wandelroute

Studio Rheden 2021
Foto: Martin Slijper

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreekt Thea Bremer de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Zaterdag :

    • Velp viert 75 jaar vrijheid met een foto expositie en een wandelroute door Velp. Gety Hengeveld van Stichting Velp voor Oranje weet hier meer over te vertellen
    • De open monumentendag van Rheden-Rozendaal ging vorig jaar door corona niet door. Dit jaar wordt het weer opgepakt maar in een andere vorm. Secretaris Ellen Knaape verteld wat er veranderd is

    • Vorige week heeft burgemeester Carol van Eert samen met initiatiefnemer Jan Bloemendaal in Dieren een zogenoemde Stolperstein tegel gelegd. Waarom is deze tegel daar neergelegd. Ik heb de burgemeester aan de telefoon

Het programma is iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 08.00 tot 10.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren. Rhedens Magazine kan je ook beluisteren als podcast op ieder moment van de dag, op iedere locatie op je computer, je smartphone of je tablet.