Weggebruiker binnen een dag twee keer van de weg gehaald

Weggebruiker binnen een dag twee keer van de weg gehaald Foto: Studio Rheden

VELP – De politie heeft een automobilist binnen een dag twee keer van de weg gehaald. De eerste keer moest de bestuurder zijn rijbewijs inleveren omdat hij te veel gedronken had. De tweede keer werd de bestuurder weer van de weg gehaald omdat zijn rijbewijs een dag eerder was ingevorderd en hij had weer alcohol op.

De automobilist had 1270 UGL in zijn lichaam, dat is meer dan 6 keer de “toegestane” hoeveelheid. De bestuurder is daarom aangehouden.

Omdat de politie ook naar de achtergrond kijkt is de hulpverlening ingeschakeld om te kijken of die wat kunnen doen voor de betrokkene. Straffen is niet altijd de optie als het probleem aan de voorkant ook aangepakt kan worden.

Het bericht Weggebruiker binnen een dag twee keer van de weg gehaald verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden