Marc Budel wordt lijsttrekker voor CDA Rheden-Rozendaal

Marc Budel Foto: Gemeente Rheden

DE STEEG – Marc Budel is door de leden van afdeling CDA Rheden-Rozendaal gekozen tot hun lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Momenteel maakt de 58-jarige Marc Budel, geboren en getogen in Velp, al als wethouder onderdeel uit van het college van B & W in Rheden.

Marc Budel: “Als wethouder voor onder meer jeugd, sport, cultuur en dorpswethouder van Laag-Soeren, Ellecom, Spankeren en De Steeg heb ik de afgelopen jaren veel inwoners mogen ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om samen met ons CDA-team deze waardevolle ontmoetingen ook de komende tijd te blijven voortzetten.

‘Zij aan Zij’ met al onze inwoners uit de 7 dorpskernen, met onze jongeren, senioren, onze talloze vrijwilligers, onze bedrijven, winkeliers en zzp-ers, etc. Speerpunten in onze komende campagne zijn: méér woningen, de aanpak van (kinder)armoede, versterken van onze natuur én…. Rheden tot dé fietsgemeente van Nederland promoveren.”

Door: Mediapartner Studio Rheden