Drie voertuigen beschadigd bij kop-staart aanrijding

Kop-staart aanrijding in Velp Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

VELP – Op de kruising Waterstraat met de Merwedestraat in Velp heeft vrijdag aan het begin van de avond een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Drie voertuigen waren bij de aanrijding betrokken.

Rond 18.10 uur gebeurde het ongeluk. Er bleken twee personenauto’s en een bestelbus met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Het voorste voertuig zou stil hebben gestaan op de Waterstraat, vermoedelijk om af te willen slaan naar de Merwedestraat. De auto daarachter stond hierdoor ook stil. De achteropkomende bestelbus heeft kennelijk te laat opgemerkt dat de twee auto’s voor hem stilstonden, met een aanrijding als gevolg.

Afbeelding
Kop-staart aanrijding in Velp Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

Kort na het ongeluk zorgde omstanders voor de doorstroom van het verkeer. De politie heeft later een deel van de waterstraat afgezet. Het betrof het gedeelte tussen de IJsselstraat en de President Kennedylaan. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De voertuigen liepen wel flinke schade op, een bergingsbedrijf heeft deze geborgen.

Door: Mediapartner Studio Rheden