Politie waarschuwt hondenbezitters voor worst met spijkers

Worst met spijker Foto: Politie Dieren

– In het plantsoen op de hoek van de Harderwijkerweg en de Bruinwold Riedelstraat in Dieren is een worst gevonden met spijkers hierin. De eigenaar van een hond heeft zaterdag aangifte gedaan bij de politie. Zijn hond heeft een stuk worst met spijkers gegeten en zal geopereerd moeten worden.

Op social media reageren mensen erg hard op de melding: Chantal zegt: “Vreselijk zeg, ik hoop dat jullie degene vinden die dit gedaan hebben. En dat die flinke tijd vast zitten. Ramdebielen zijn het. Sterkte voor het baasje en zijn hond.”

Anderen zeggen: “Ook lekker worst met spijkers laten eten.” En “Wat een smerige streek, heb er geen woorden voor.”

De politie vraagt daarom goed uit te kijken. Heeft u iets opvallends gezien? Heeft u camerabeelden in de omgeving waarop mogelijk een dader te zien is? Neem dan contact op met de politie met vermelding van referentienummer 2022023021.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden