Goede Doelenwinkel Kiwanis sluit de deuren

Kiwanis Foto: Kiwanis

– Kiwanis gaat de deuren sluiten. De goede doelenwinkel aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren stopt ermee. Niet vanwege corona. De eigenaren hebben het pand verkocht waarin de winkel sinds november 2019 is gevestigd. Daarom gaat op 5 maart de deur op slot.

“Duizenden artikelen van CD tot een grote kast hebben het pand verlaten met enthousiaste nieuwe eigenaren. Leuke en enthousiaste gesprekken met heel veel vaste bezoekers. Allen droegen zij onze Goede Doelenwinkel een goed hart toe. Wij hebben met de opbrengst meerdere projecten financieel kunnen ondersteunen. Wij denken nog zeker nog een paar te kunnen gaan doen”, aldus Kiwanis.

De pop-up store is nog een kleine twee maanden zes dagen per week open van 11.00 tot 16.00 uur indien corona het toelaat.

De winkel zal in deze laatste maanden onder andere worden gerund door studenten van ‘Het Rhedens De Tender’ uit Dieren. De studenten krijgen in de goede doelenwinkel de gelegenheid om alle facetten te leren kennen die te maken hebben met dagelijkse gang van zaken in een winkel.

Doelstelling van Kiwanis
Alle opbrengsten van Kiwanis gaan naar goede doelen. Uit de opbrengsten van de winkel zijn eerder al schenkingen gedaan aan onder andere: Stichting “Het Vergeten Kind”, Kraamafdeling Rijnstate, kersttassen actie Stichting Start, (2020 en 2021) en een drie jarige bijdrage aan project “Meer Muziek in de klas” Gemeente Rheden en kindervakantie week Rhevak en Madierodam. Kiwanis Club Rheden “De Veluwezoom”.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden