Subsidiepot 452.000 euro voor energiebesparende maatregelen is op

Watisjouwrheden.nl Foto: Gemeente Rheden

– Het subsidiepot van 452.000 euro voor de energiebesparende maatregelen in de gemeente Rheden is nu al op. De actie zou oorspronkelijk tot en met 31 juli 2022 lopen. Maar de subsidie, die beschikbaar is gesteld voor zowel huurders als woningeigenaren, is nu al op.

Binnen gemeente Rheden hebben bijna 5900 huishoudens de waardebon van 70,00 euro ingewisseld om daarmee energie te besparen in huis. Afgelopen weekend is deze subsidiepot van de Rijksoverheid volledig gebruikt en dat betekent dat er geen waardebonnen meer ingewisseld kunnen worden.

Volgens de gemeente Rheden is de actie ‘ruimschoots geslaagd’. Op dit moment is de gemeente Rheden weer bezig met een nieuwe gezamenlijke inkoopactie.

Zie ook: Woningeigenaren in gemeente Rheden ontvangen waardebon

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden