CDA deelt taarten uit aan mensen die extra aandacht kunnen gebruiken

taart. Foto: Pixabay

– CDA Rheden heeft een leuke actie bedacht voor mensen die ‘extra’ aandacht kunnen gebruiken. De partij gaat op zaterdag 12 februari aan de slag met ‘Heel Rheden Bakt’. Dan vraagt men aan hobby-bakkers een taart te maken. Het CDA komt deze taart dan ophalen en gaat deze naar iemand brengen die ‘extra’ aandacht kan gebruiken.

“Dit kan een mantelzorger die zorgt voor een ziek familielid, vriend of buur zijn, een eenzame senior, een hardwerkende zorgverlener, die vrijwilliger die altijd voor iedereen klaarstaat of die jongere die in het coronajaar veel leuke dingen moest missen.”

Is er iemand die een traktatie verdient of wilt u ook gaan bakken? Kijk dan op de Facebook pagina van CDA Rheden.

CDA Rheden – Foto: CDA Rheden