Het Rhedens gaat alleen online voorlichtingsavonden houden

School Foto: Pixabay

– Ondanks corona gaat scholengemeenschap ‘Het Rhedens Dieren’ en ‘Het Rhedens Rozendaal’ in februari alleen maar voorlichtingsavonden online organiseren voor ouders van leerlingen uit groep 8. Praktijkschool ‘Het Rhedens De Tender’ in Dieren geeft alleen voorlichting op afspraak.

In verband met de coronaomstandigheden durft het scholengemeenschap het nog niet live te doen. De voorlichtingsavond van ‘Het Rhedens Dieren’ vindt plaats op woensdagavond 16 februari en van ‘Het Rhedens Rozendaal’ op donderdagavond 17 februari 2022.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over de bijzonderheden van de locaties, zoals de onderwijsprogramma’s en de onderwijskundige ontwikkelingen op Het Rhedens. Ook komt aan de orde voor welke leerlingen Het Rhedens een goede keuze kan zijn.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden