Festival ‘Muziek aan Huis+’ in Velp en Rozendaal

Muziek aan Huis Velp-Rozendaal Foto: Muziek aan Huis Velp-Rozendaal

– In Velp en Rozendaal vindt op zondag 15 mei de derde editie plaats van ’Muziek aan Huis+’. Daarvoor stellen 30 particulieren hun huiskamers open. Ook verzorgingshuizen doen dit jaar weer mee aan dit lokale festival.

Op het komende festival is behalve voor muziek ook ruimte voor andere podiumkunsten: theater, dans, poëzie, al dan niet gecombineerd met muziek.

Gastheren en gastvrouwen die graag een feestelijke middag in eigen huis organiseren, kunnen zich aanmelden. Muziek aan Huis+ wil met dit festival via muziek en andere podiumkunsten de onderlinge ontmoeting tussen inwoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Kijk op Mah-VelpRozendaal.nl voor meer informatie.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden