Gratis cursus ‘Zelf overheidszaken via de computer regelen’

computer Foto: Pixabay

– Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal een afspraak te maken voor een coronaprik? Volg dan de gratis cursus ‘Digisterker’ bij de Bibliotheek.

In deze beginnerscursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op maandag 7 maart van 14.00 tot 16.00 uur. De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Hij wordt gehouden in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden.

Kijk voor meer informatie op bibliotheekveluwezoom.nl. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven en de geldende coronamaatregelen worden in acht genomen.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden