CDA taartenactie ‘Heel Rheden bakt’ is geslaagd

Rheden Bakt. Foto: CDA Rheden

– De taartenactie ‘Heel Rheden bakt’, georganiseerd door het CDA Rheden, was een succes. Na een oproep twee weken geleden om mee te doen door iets te bakken hebben veel mensen enthousiast gereageerd.

Meer dan 40 baksels; taarten, cup cakes en cakes zijn in het weekend gebakken en rondgebracht naar diverse inwoners, vrijwilligers of organisaties in de gemeente Rheden die wel wat extra aandacht of waardering kunnen gebruiken.

“De betrokken inwoners uit onze gemeente spraken hun waardering uit voor de zoete gift en de geste van de CDA ploeg die de bezorging deed”, zo meldt CDA op sociaal media. ”Door deze actie hebben er prachtige ontmoetingen en openhartige gesprekken plaatsgevonden. In deze donkere dagen, die ook nog steeds in het teken van de corona perikelen staan, was deze hartverwarmende actie een welkome afleiding.

Zie ook: CDA deelt taarten uit aan mensen die extra aandacht kunnen gebruiken

Rheden Bakt – Foto: CDA Rheden