Deelnemers gezocht voor ouderenproject: Mens durf te leven

Rhederhof Foto: Google View

– In Rhederhof start op 1 maart een speciale serie bijeenkomsten onder de titel ‘Mens durf te leven’. Het doel tijdens 8 dinsdagmiddagen is op een laagdrempelige manier contact maken met beweging, muziek en taal. Daarbij staat plezier voorop.

De bijeenkomsten aan de Worth Rhedenseweg in Rhederhof worden geleid door muzikant Jorike Kroon, choreograaf Paula Walta en schrijfdocent Marjon Weijzen.

“Het gaat ons vooral om de ervaring, de ontmoeting en de ontwikkeling van de ouderen zelf, en de verrijking van hun omgeving die daarmee gepaard gaat. We willen de kracht van kunst laten zien als bijdrage aan het geluk en welzijn van mensen,” aldus Marjon Weijzen.

“Vanuit ervaring kunnen we zeggen dat er zo hele mooie dingen kunnen ontstaan.”

Kijk voor meer informatie op de website van Cultuurbedrijf Riqq.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden