Biljoen opent eenmalig de deuren van haar landgoed

wandeling Foto: Corlene van den Camp

– De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 23 februari een wandeling over landgoed Biljoen, waar je normaal niet mag komen. Dit landgoed bestaat uit een ensemble van kasteel met koetshuis, pachtboerderijen, vijvers, beken, parkbos en weiden.

Tijdens een wandeling van twee uur kunnen Rhedenaren ook eens achter het kasteel kijken, op het terrein dat normaal voor publiek is gesloten: door het parkbos om het oude kasteel. Er zal onder andere aandacht worden besteed aan wintervogels, historie en de tuinaanleg. De binnenkant van het kasteel is overigens niet toegankelijk.

Vooraf online reserveren is wel noodzakelijk, dit kan op www.glk.nl/excursies.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden