Platform RhedenOndekt helpt inwoners bij het vinden van sport- of cultuurpassie

Sport Foto: Pixabay

– Inwoners van Velp, Dieren, Rheden en Rozendaal kunnen hun sportieve of culturele passie vinden via het nieuwe platform ‘Rheden Ondekt’. Op de website RhedenOntdekt.nl presenteren sport- en cultuurclubs het hele jaar door leuke activiteiten en events waar je flexibel en zonder lidmaatschap aan kunt deelnemen.

Het nieuwe platform www.rhedenontdekt.nl is er voor mensen van 0 tot 100 jaar, dus voor iedereen.

Denk bijvoorbeeld aan biljarten, discozwemmen, filmavond, hockey, jokeren, klaverjassen, korfbal, rolstoelbasketbal, saxofoon, tafeltennis, atletiek, badminton, trompet, klarinet, basgitaar, blokfluit, dwarsfluit, gitaar of de piano.

Het platform is een vervolg op Sjors Sportief / Creatief, wat al jaren in de gemeente Rheden & Rozendaal loopt, waarbij alle basisschoolleerlingen verschillende sportieve of creatieve activiteiten kunnen uitproberen.

Simpel kennismaken

Wethouder Marc Budel: ‘Met het nieuwe platform Rheden Ontdekt hebben we nu echt één plek voor alle sportieve en culturele activiteiten in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Het is heel laagdrempelig, je kunt je gewoon opgeven en een keer meedoen, zonder verdere verplichtingen. Een mooie kans om – op welke leeftijd dan ook – een nieuw talent van jezelf te ontdekken. Dat maakt het leuk voor mensen die verschillende activiteiten willen proberen, en voor aanbieders van sport en cultuur die nieuwe mensen kunnen verwelkomen.’

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden