Minister Hanke Bruins Slot bezoekt Velp

Minister Hanke Bruins Slot bezoekt Velp Foto: Hanke Bruins Slot

– Minister Hanke Bruins Slot (CDA) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zal zaterdag (12 maart) een bezoek brengen aan Velp. Zij komt in deze campagnetijd op uitnodiging van CDA Rheden. Op het programma staat de natuurspeelplaats aan de Gruttostraat, die door inwoners met de bekende Ikbuurtmee-cheques gerealiseerd is.

Daarnaast zal de minister een kijkje nemen bij het Biljoenbad.

Om 10.30 uur begin de minister haar bezoek bij de natuurspeelplaats aan de Gruttostraat in Velp. Buurtbewoonster Pauline Luteijn is initiatiefneemster van het eerste uur en zal de minister vertellen hoe zij samen met buren het project tot een succes heeft weten te maken.

Volgens de gemeente zijn er nu 159 initiatieven mogelijk gemaakt met de Ikbuurtmee-checks van de gemeente Rheden: van buurtbankje tot AED, van pluktuin tot trapveldje. Om 11.00 uur vervolgt de minister haar bezoek aan Velp bij het Biljoenbad.

Springkussen
Daarnaast voert het CDA op 11 en 12 maart campagne voor de gemeenteraadsvergaderingen. In Rheden, Dieren en Velp wordt een springkussen neergezet voor de kinderen. Die kunnen zich uitleven terwijl ouders hun ideeën en wensen voor de komende vier jaar kunnen meegeven aan de kandidaat-raadsleden van CDA Rheden.

Dit kan in Rheden op het marktplein op zaterdag 11 maart van 15.00 tot 17.00 uur. In Dieren op zondag 12 maart op het Callunaplein van 10.00 tot 12.30 uur en in Velp bij De Overtuin van 13.30 tot 16.00 uur.

Afbeelding
Springkussen Foto: CDA

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden